Momenteel zijn we alleen nog op zoek naar een nieuwe muzikaal leider.
Binnenkort zal, na een brainstormsessie met o.a. een aantal kandidaten en de nieuwe regiiseur, een nieuw script geschreven worden.
Zodra hier meer over bekend is zullen we dat hier doorgeven.
 
Ook is nu de nieuwe regisseur bekend: Bram van Arendonk
Afgelopen jaren is Bram bij vele productie setrokken geweest als regisseur en/of als speler. In het dagelijks leven is Bram docent Natuurkunde en Drama op het Norbertus Gertrudis Mavo en volgt hij een opleiding docerend theatermaker aan de Fontys hogeschool voor de kunsten in Tilburg.
 
 
De choreograaf voor de nieuwe productie is bekend: Linde Hanny.
Zij is o.a. docent en choreograaf klassiek ballet, moderne dans en jazzdans bij Qoqo dans en Vive la danse. Daarnaast is zij werkzaam als pedagogisch medewerker bij een BSO. 
 
 
Kandidaten die graag in aanmerking komen voor deelname aan deze productie als Invité kunnen dat via het mailadres info@stimuleringpodiumkunsten.nl 
 
Uiteraard kom je alleen in aanmerking als Invité als je je kandidaten inschrijfbedrag ad. € 15,-- vóór 1 november hebt overgemaakt.
 
De voorstellingen zullen in de kleine zaal van Schouwburg de Kring, Roosendaal, plaatsvinden.
 
 
 
Ben je nog geen Kandidaat, ben je 16 jaar of ouder en zou je in de toekomst ook graag in aanmerking willen komen voor deelname aan onze muzikale theaterproducties? Schrijf je dan nu in in onze KandiDatabase!
 

BewarenBewarenBewarenBewaren

Sponsoren