Musical Romeo na Julia
Op 2, 3 en 4 november brengen wij de musical Romeo na Julia op de planken in De Kring Roosendaal.
Hieraan werken ca. 30 personen mee, als speler, artistiek team, muzikant en productieteam.
 
 
 
 
Scriptlezing 
19 januari hadden we de scriptlezing voor de productie 2023, welke druk bezocht werd door zowel kandidaten die al eerder meegewerkt hebben aan producties van Invitéater, als ook door nieuw geïnteresseerden.
Men reageerde enthousiast op het door Bram van Arendonk geschreven script. Velen gaven diezelfde avond al aan hierin graag mee te willen spelen.
Nadere info over deze productie volgt later, maar hier enkele foto's van die avond.
 
 
 
 
 
Inmiddels is door het aantrekken van de nieuwe muzikaal leider Amy Knobel, het gehele artistiek team bekend.
Amy is sinds 2014 met haar eigen muziekschool "Lokaal 15" als muziekdocdent werkzaam in het primair onderwijs, geeft zij individulele lessen en cursusssen en staat als dirigent voor verschillende koren en projecten. Ook is zij als muziekdocent werkzaam opd e Pabo van de Hogeschool Rotterdam.
Daarnaast staat ze vaak op het podium als trompetist met Start spreading the news en als pianist en zangeres bij verschillende projecten.
 
 
Ook is nu de nieuwe regisseur bekend: Bram van Arendonk
Afgelopen jaren is Bram bij vele productie setrokken geweest als regisseur en/of als speler. In het dagelijks leven is Bram docent Natuurkunde en Drama op het Norbertus Gertrudis Mavo en volgt hij een opleiding docerend theatermaker aan de Fontys hogeschool voor de kunsten in Tilburg.
 
 
De choreograaf voor de nieuwe productie is bekend: Linde Hanny.
Zij is o.a. docent en choreograaf klassiek ballet, moderne dans en jazzdans bij Qoqo dans en Vive la danse. Daarnaast is zij werkzaam als pedagogisch medewerker bij een BSO. 
 
 
Kandidaten die graag in aanmerking komen voor deelname aan deze productie als Invité kunnen dat via het mailadres info@stimuleringpodiumkunsten.nl 
 
Uiteraard kom je alleen in aanmerking als Invité als je je kandidaten inschrijfbedrag ad. € 15,-- vóór 1 november hebt overgemaakt.
 
De voorstellingen zullen in de kleine zaal van Schouwburg de Kring, Roosendaal, plaatsvinden.
 
 
 
Ben je nog geen Kandidaat, ben je 16 jaar of ouder en zou je in de toekomst ook graag in aanmerking willen komen voor deelname aan onze muzikale theaterproducties? Schrijf je dan nu in in onze KandiDatabase!
 

BewarenBewarenBewarenBewaren

Sponsoren